Open dag Total Hydraulics ter ere van 25 jarig jubileum

Gepubliceerd op 19 mei 2022Leestijd: 1 minuut

open dag total v2.jpg

Sinds 1996 bedenken en maken we slimme hydraulische oplossingen. Bij alles wat we doen zoeken we naar de meest passende oplossing, waarbij we zowel rekening houden met de technische- als de zakelijke uitdagingen van onze klanten. Dit resulteert in mooie samenwerkingen waar we trots op zijn, al 25 jaar.

 

Om dit 25 jarig jubileum en de mooie samenwerkingen in deze periode te vieren, hebben wij op vrijdag 13 mei 2022 onze deuren geopend. Hierbij werden klanten, partners, leveranciers, en andere geïnteresseerden uitgenodigd om onder het genot van een hapje en drankje het jubileum te vieren en een kijkje te nemen in ons pand.

 

Met behulp van diverse promotiematerialen en onder begeleiding van onze medewerkers, hebben wij aan de bezoekers laten ervaren wat Total Hydraulics precies doet en kan.
Ook was er een mini-foodtruck festival georganiseerd in de werkplaats, om alle bezoekers op fraaie wijze te voorzien van een hapje en drankje.

 

Het samenkomen van alle bezoekers in ons pand creëerde een unieke sfeer, waarbij op de foto onderaan de pagina onze eigen Luc van der Geest in gesprek is met zijn oud-collega die inmiddels met pensioen is. Tezamen goed voor ruim 70 jaar ervaring in de hydrauliek!

 

Het prachtig aangeklede evenement, georganiseerd door Norely van der Geest en Marco Deusing van T2concepts, heeft gezorgd voor een geslaagde en onvergetelijke open dag. Op naar de volgende 25 jaar!

 

dsc_1705.jpg

dsc_1733.jpg

 

Onze certificaten

Om topkwaliteit te garanderen in elk project, beschikken wij over alle in de industrie geldende certificeringen en standaarden.

Erkend dealerschap

Wij zijn erkend dealer en importeur van tal van gerenommeerde merken.