GHS Fluid Power

Totale zorg in hydrauliek

Het is druk in de wereld van hydrauliek: veel aanbieders, en vooral veel producten. Daarom blijven wij bewust klein en daardoor overzichtelijk voor u. We koesteren onze kennis en bieden u waar nodig back-up en technische ondersteuning. Alles dankzij een optimale betrokkenheid met u en met de gehele markt.

 

Wie zijn wij

 

GHS Fluid Power is specialist in ontwerpen, bouwen en leveren van hydraulische installaties, componenten en aandrijvingen. Onze klanten bevinden zich in de industrie, landbouw, scheepvaart en bij de overheid. We beschikken over een eigen import van tal van gerenommeerde merken en hebben in Nederland diverse dealer schappen, onder andere met Hydro Leduc, Danfoss en Atos.

Zaken doen met GHS Fluid Power betekent minder zorg voor u. Wij nemen de totale verantwoordelijkheid, vanaf het ontwerp tot en met de aftersales. Daarbij zijn we altijd bereikbaar om uw vragen te beantwoorden en u waar nodig te helpen.

 

Contact

 

GHS Fluid Power

Heliniumweg 8C

3133 AX Vlaardingen

Nederland

+31 (0)10 792 0066

info@ghsfp.nl

Onze certificaten

Om topkwaliteit te garanderen in elk project, beschikken wij over alle in de industrie geldende certificeringen en standaarden.

Erkend dealerschap

Wij zijn erkend dealer en importeur van tal van gerenommeerde merken.