Service en onderhoud

Betrouwbaarheid en continuiteit is voor projecten essentieel. Het mooie aan hydrauliek is dat het altijd en overal werkt. Dat vinden we zo belangrijk dat we er alles voor doen - je kunt ons er voor wakker maken!

Regulier onderhoud

Voor zowel complete hydraulische systemen als losse componenten doen wij onderhoud en revisie. Hiervoor hebben we specialisten in dienst en speciale testopstellingen en gereedschappen. Zo gebeurt het onderhoud snel en vakkundig en kunnen we uw producten en systemen weer garanderen van een goede werking.

Service en onderhoud
Service en onderhoud

Reinigen en spoelen

We reinigen hydraulische installaties om lakvorming, vocht en ander vuil te verwijderen. Ook verversen we hydraulische olie, tandwielkastolie, compressorolie en de koelemulsie baden. Voor het spoelen en reinigen voeren we diep-filtratie uit via een 3 micron filter, waardoor we de olie terugbrengen op een NAS klasse 6. Als we olie bijvullen filtreren we deze ook altijd op NAS klasse 6.

Met het olie diagnosesysteem ANAC (ANAlysis Compared) maken we een overzicht van de status van uw systeem en de olie. Met historische data kunt u zelf de status zien en gemakkelijk  preventief onderhoud plannen. Zo blijft de kans op uitval op ongewenste momenten klein.

Onze certificaten

Om topkwaliteit te garanderen in elk project, beschikken wij over alle in de industrie geldende certificeringen en standaarden.

Erkend dealerschap

Wij zijn erkend dealer en importeur van tal van gerenommeerde merken.